Wetsvoorstel elektronische communicatie noodnummers

De Kamer besprak gisteren in plenaire zitting het wetsvoorstel betreffende de elektronische communicatie i.v.m. de bereikbaarheid van de noodnummers. Namens de Open Vld-fractie kwam Maggie hierover tussen.  Maggie : ” Wij zijn verheugd over dit wetsvoorstel. Nooddiensten moeten inderdaad voor iedereen bereikbaar zijn, ook voor mensen die ten gevolge van een handicap geen beroep kunnen doen op een spraaktoestel om het noodnummer op te roepen. De doelgroep moet zo duidelijk mogelijk worden omschreven. Het gaat niet enkel om de mensen met een wettelijk erkende hoor- en spraakstoornis. Ook tal van andere handicaps kunnen ervoor zorgen dat men onmogelijk kan telefoneren.” Wv noodnummers Plen 19 07 2011

 

Commentaar geven is nietmeer mogelijk.