Het laatste Nieuws, Koersdirectie schenkt daklozen hapjes.

De organisatoren van de afgelaste wielerwedstrijd Brussel-Opwijk beslisten gisterenochtend om honderden broodjes en ontbijtkoeken weg te schenken aan daklozen, kansarmen en bejaarden. “Via enkele bevriende politici zijn we in contact gekomen met Maggie De Block die in Merchtem woont. Via het kabinet van de staatssecretaris hebben we de verantwoordelijken van Samu Social (een opvangcentrum voor daklozen) in Brussel aan de lijn gekregen. Daar reageerden ze heel enthousiast op ons voorstel om honderden broodjes naar hun lokaal te brengen.” “We vonden het normaal de broodjes aan minderbegoeden te schenken aangezien de koers niet doorging en we dus geen eten moesten geven aan de seingevers” zeggen Igor en Ronny, beide van het organiserend comité.
pag. 14 – Wim De Smet

 

Commentaar geven is nietmeer mogelijk.