De Tijd, Brusselse bedrijfsleiders in de ban van ‘Magic Maggie’

Het was op de koppen lopen, want iedereen wil tegenwoordig een glimp opvangen van de populairste politica van Vlaanderen.
‘Het was een sprong in het diepe. Toen ik in December 2011 in functie trad, waren er 25.000 asielaanvragen. Op een bepaald moment werden 1.000 mensen per maand op straat gestuurd. ‘Er zijn vandaag 10.000 asielaanvragen minder dan in 2011, zei De Block.’Er kwamen in april gemiddeld minder dan 50 mensen per dag binnen voor opvang. Dat is nog nooit zo weinig geweest.’ procent.” De asielprocedure is volgens De Block ‘humaner’ geworden. ‘Vroeger gebeurde het dat asielzoekers twee tot drie jaar moesten wachten op een antwoord. Nu duurt de procedure maximaal drie maanden. ”Dit is duidelijk iemand die resultaten kan voorleggen’, klonk het na afloop bij een Brusselse bedrijfsleider. ‘Ik ben onder de indruk.’ En weg was ze, Magic Maggie.
Pag. 6, P. Blomme

Commentaar geven is nietmeer mogelijk.