Bestuur Open Vld Merchtem draagt Maggie De Block voor.

Geplaatst op 22 mei, 2017 om 00:00

Het Open VLD bestuur van Merchtem kan met trots meedelen dat Maggie De Block, Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, de lijst zal trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018.

Het Open Vld bestuur Merchtem dankt dan ook zeer uitdrukkelijk burgemeester Eddie De Block voor zijn jarenlange inzet als Ocmw-voorzitter (1994-2000) en als  burgemeester (sedert 2001), die om professionele redenen geen kandidaat meer zal zijn de komende gemeenteraadsverkiezingen .

Open Vld kiest  opnieuw, net zoals de vorige legislaturen, voor een kartelformule met eigen kandidaten, onafhankelijke kandidaten en partijen, die zich met ons willen inzetten voor onze gemeente.

Lijsttrekker Maggie De Block, ziet drie grote opdrachten, het komende jaar:

  1. Samen met het bestuur en de uittredende ploeg van burgemeester, schepenen, Ocmw-voorzitter en alle raadsleden en mandatarissen, de belangrijke dossiers afwerken en de gemeente verder goed besturen.
  2. De volgende maanden hard werken aan een nieuw toekomstproject voor Merchtemen de Merchtemse inwoners. Iedere Merchtemnaar die hieraan wil meewerken of suggesties heeft is van harte welkom.
  3. Een zo sterk mogelijke lijst maken met bekwame kandidaten, die diversiteit, openheid en draag- en daadkracht uitstralen.

 

Namens Open VLD Merchtem

Chantal Mostaert, Voorzitter

Maggie De Block, lijsttrekker